Stijn Dhondt verlaat LDP Donza en speelt volgend seizoen voor de B-ploeg van Knesselare in tweede provinciale.

“Ik was eigenlijk niet expliciet op zoek naar een nieuwe ploeg omdat ik volgend jaar een semester op Erasmus vertrek”, vertelt Stijn Dhondt. “Ik voelde dat ik bij LDP Donza deze twee zaken niet zou kunnen combineren of dat het toch heel moeilijk zou zijn om dit te combineren.”

“Ik kreeg een aanbod van een van mijn vroegere coaches met wie ik een goede band heb om in tweede provinciale te komen spelen bij Knesselare, waar ze begrip hadden voor mijn situatie, al hadden ze dat bij Donza ook wel. Maar het was ook een leuke nieuwe uitdaging om mij bij een ploeg te vervoegen die van derde naar tweede provinciale doorschuift.”

“De club zelf lijkt mij heel familiaal en geeft mij zeker het gevoel dat ik welkom ben. Dus ik kijk zeker uit naar het volgend seizoen. De sportieve doelstelling van Knesselare B is om volgend jaar een rustig jaar mee te maken met af en toe een sportieve uitschieter, wat volgens mij vast en zeker een gezonde ambitie is!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u