Wim Dobbelaere blijft ook volgend seizoen zijn nieuwe liefde Avanti Brugge trouw.

“Ik ben zeer tevreden dat ik de overstap heb gemaakt naar het ambitieuze Avanti Brugge. Ik ben er terecht gekomen in een zeer gemotiveerde groep vrienden die onder leiding staat van Werner Rotsaert. Ik heb zeer veel respect voor iemand zoals Werner. De ervaring die hij als speler en als coach heeft opgebouwd… Daar kan je enkel naar opkijken!”

“Dat doe ik dus ook.. Daarnaast is hij een zeer goede people manager en weet hij iedereen op de gepaste manier te motiveren. Als ploeg werden we net voor de COVID-19-uitbraak kampioen doordat we ongeslagen waren. Een mooie prestatie toch wel.”

“Volgend jaar blijf ik bij Avanti dat zich alweer aanzienlijk heeft versterkt. David Vinck, Arno Vandewalle en Kenneth De Vos zijn stuk voor stuk spelers met zeer veel kwaliteit en die ook op vlak van karakter bij de ploeg zullen passen. De doelstelling voor volgend seizoen is toch opnieuw in de top van de rangschikking te eindigen. We willen daarbij vooral zoals afgelopen seizoen wedstrijd per wedstrijd aanpakken en niet vooruit lopen op de feiten.”

“We zijn ons zeer bewust dat we terechtkomen in een kwalitatieve reeks met geduchte tegenstanders. Het wordt een uitdaging. Langs deze weg wil ik toch nog eens mijn steun betuigen aan alle families die een geliefde hebben verloren aan COVID-19. In het bijzonder wil ik mijn medeleven betuigen aan de familie en vrienden van Filip van Driessche, een grote supporter van Avanti. Overig hoop ik dat we allen de moed houden en verstandig omgaan met de situatie zoals die nu is.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u