Katrien Teelen verlaat KB Oostende Bredene en speelt volgend jaar bij Torhout Lions.

“Eigenlijk was ik niet op zoek naar een andere ploeg. Samen met een aantal vriendinnen kwam de interesse om terug samen te spelen. De vraag was alleen waar. Toen kwam coach Lenie met de Torhout Lions op de proppen. De ambitie van de club en een zeer gemotiveerde coach trokken me over de streep.”

Vooral van de twee vriendengroepen een hecht team maken wordt onze uitdaging, maar sportief richten we ook onze pijlen op de top drie. Ik wil vooral mijn ex-ploeg KB Oostende Bredene B bedanken de laatste twee seizoenen. Ze hebben mijn basketbalvreugde helpen terugvinden. Nu dat ik de ‘goesting’ terug heb, wil ik deze gebruiken om dit team te laten draaien. En vooral een super seizoen te spelen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u