Maxim Bille maakt de overstap van BBC De Westhoek Zwevezele naar Rapid Langemark.

“Eigenlijk was ik van plan om bij Zwevezele te blijven, maar wegens een nieuwe werkuitdaging moet ik op zaterdag altijd werken. Hierdoor kon ik het relatief vroege tijdstip van de thuiswedstrijden bij Zwevezele niet meer halen. Voor mij was het geen optie om een volgend seizoen slechts halve thuiswedstrijden te spelen. Enkele ploegen toonden hierna interesse, maar voor mij persoonlijk was Langemark de beste optie.”

“Langemark toonde eerder al interesse en mijn broer speelt er ook bij de eerste ploeg. Het was sowieso de bedoeling om ooit weer samen te spelen zoals vroeger en dit leek me het ideale moment. Ik heb er ook totaal geen probleem mee om hiervoor een reeks te zakken. Voor mij is het belangrijkste dat ik mijn werk kan combineren met basketbal en bij Langemark is dit perfect mogelijk.”

“Ik ken de reeks niet zo goed en kan dus moeilijk een doelstelling uitspreken. Liefst zo hoog mogelijk eindigen natuurlijk, maar naarmate het seizoen vordert zullen we wel kijken welke plaats we mogen ambiëren.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u