Bernard Van Haeken maakt de overstap van Sint-Niklase Condors naar BBC Glory Bazel.

Ik zocht een andere ploeg omwille van het feit dat ik in mijn nieuwe team BBC Bazel veel beter pas als m’n huidige team Sint-Niklase Condors. Ik heb heel mijn leven in Sint-Niklaas gespeeld, heb er heel veel uit geleerd en de club zal altijd een plek in mijn hart hebben, maar ik had een nieuwe uitdaging nodig.”

“De reden dat ik naar Bazel trek is omdat de rol die de coach van Bazel voor mij weggelegd heeft perfect bij me past. Hij was vorig jaar mijn trainer en we hadden een goede klik. Een vriend van mij waarmee ik bij de jeugd gespeeld heb, zit ook in het team van Bazel.”

“De doelstelling is altijd om zoveel mogelijk te winnen en uiteindelijk te kunnen promoveren maar ik denk dat het ook een belangrijke doelstelling is om als spelers van een eerste ploeg een voorbeeld te geven aan de jeugdspelers die komen supporteren.”

“Ik wil heel de club van de Sint-Niklase condors bedanken. De club is altijd een steunpaal geweest voor mij en ik heb heel veel mooie momenten meegemaakt daar. Er schieten woorden tekort om te beschrijven hoe belangrijk de club voor me is geweest. Ik zou niet de persoon geweest zijn die ik nu ben zonder de club.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u