Tjorben Bernaert maakt de overstap van Rozenbeka Oostrozebeke naar KB Oostende Bredene.

“Ik ging op zoek naar een nieuwe ploeg, omdat ik graag terug wat hoger wilde gaan spelen. Ik koos ook voor KB Oostende Bredene omdat ik de club ken en omdat het dichter is bij mijn thuis in Middelkerke, maar ook bij mijn werk voor de politiezone Westkust, Koksijde. Daarnaast koos ik ook voor de club omdat ik er nog heb gespeeld en dat ik praktisch alle spelers er ken. Ik vernam ook dat men op zoek was naar een guard en ik wilde de uitdaging aangaan.”

“Ik denk dat de doelstelling voor ons een rustig en stabiel seizoen zal zijn. Hoe hoger we eindigen, hoe beter, maar ik zie dit alvast goed komen met deze ploeg! – Ik zal alles geven voor het team om zo hoog mogelijk te eindigen in het klassement. Ik zie deze uitdaging volledig zitten!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u