Benjamin Saeys trekt volgend seizoen van Duffel naar Geranimo Bornem Basket.

“Na drie jaar bij Duffel te hebben gespeeld besloot de club om te stoppen in eerste landelijke. Als ik op dit niveau zou willen blijven spelen, was ik wel verplicht om op zoek te gaan naar een andere club. Dieter Dillen wordt de nieuwe coach van Bornem volgend jaar. Hij is het voorbije seizoen naar een wedstrijd van mij komen kijken en vroeg me of ik geen interesse had om onder hem te komen spelen. Wij kennen elkaar al redelijk lang. Hij heeft, net zoals ik, zijn jeugd bij BBC Schelle gespeeld. Ik weet hoe gepassioneerd hij is over basketbal en heb honderd procent vertrouwen in zijn aanpak en visie. Hierdoor was mijn keuze redelijk snel genomen om bij Bornem te gaan spelen.”

“Ik denk dat we een gemotiveerde ploeg hebben die mooi uitgebalanceerd zal zijn. Ik hoop dat we mee bovenaan in de reeks kunnen spelen, maar in eerste landelijke is dit natuurlijk niet evident. Ik heb zeer veel zin om aan volgend seizoen te beginnen. Door het vervroegd stoppen van het voorbije seizoen mis ik het team gebeuren redelijk hard. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met mijn nieuwe teamgenoten terug te kunnen basketten. Voorlopig ben ik stevig aan het trainen om scherp te staan voor het nieuwe seizoen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u