Jens Siefert ruilt volgend seizoen BBC Aartselaar in voor Willibies Antwerpen.

“Ik was eigenlijk niet op zoek naar een nieuwe ploeg maar ik kreeg de vraag van Willibies om de ploeg te vervoegen. De ploeg is enorm ambitieus en ik kon mijzelf wel vinden in de visie. Ik ben dan ook enorm blij dat ik de kans heb gekregen om volgend seizoen deel uit te maken van het team.”

“Ik heb met de meeste spelers van de ploeg al een zeer goede band aangezien ik gedurende de hele jeugd al heb samengespeeld met hen. Ik koos ervoor om terug met mijn oude ploeggenoten van Nieuw Brabo Antwerpen te spelen. Ik vind het zeer belangrijk om terug samen te spelen met hen.”

“Ze zijn zeer ambitieus, en willen vooral verder gaan op het elan van vorig jaar. Ze hebben een sterk seizoen gespeeld en willen dit vooral herhalen voor het volgende seizoen. Ik kijk vooral uit naar het nieuwe seizoen en naar de eerste training bij Willibies. Ik ben blij dat ik hen kan versterken op de centerpositie en deel uit kan maken van deze club.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u