Jonas Oliebos speelt volgend seizoen voor LDP Donza, hij verlaat Jeugd Gentson.

“Ik koos noodgedwongen voor een andere ploeg gezien Gentson aan een verjongingskuur bezig is en de B-ploeg een echte opleidingsploeg zal worden voor jongere – ik wil mijzelf zeker nog niet als oud beschouwen – talenten. Ik denk met veel plezier terug aan mijn langdurige periode bij Gentson en wil ploegmaten, coach en supporters hiervoor erg bedanken.”

“LDP Donza en voorouders kende ik natuurlijk sinds de jeugdreeksen en leek mij steeds een ambitieuze, goed geleide en vooral amicale club waar veel mogelijkheden liggen. Bovendien ben ik zowel in het bestuur als bij de verscheidene ploegen bekend met de mensen die daar rondlopen, dat helpt natuurlijk. Na een goed gesprek met Koen Eerdekens was de transfer dan ook snel beklonken.”

“Volgend seizoen zie ik als een opportuniteit om een resultaat neer te zetten bij mijn nieuwe club, ik ben gemotiveerder en ambitieuzer dan ooit om iets constructief op te bouwen en kan niet wachten om aan het seizoen te beginnen en zo hoog mogelijk te eindigen. Ik zou mijzelf omschrijven als een shooting guard die ook uit de voeten en handen kan op de point guard.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u