Kobe Van der Mynsbrugge verlaat Wezen-Vrienden Geraardsbergen en speelt volgend jaar voor Houtem.

“We zijn met enkele spelers en coach vertrokken omdat er binnen de club enkele spanningen waren die geen goede invloed hadden op onze ontwikkeling. Onze visie kwam niet meer overeen met die van de club, wat een spijtige zaak is als je daar toch al 15 jaar speelde en niet meteen van plan was het nest te verlaten. Ondertussen heb ik de andere visie vanuit de club proberen te begrijpen en zal ze naar de toekomst toe ook respecteren, al blijft dit niet de onze/mijne. Deze club heeft ons ook door de jaren zeer veel gegeven dus ik blijf hen daar dan ook erg dankbaar voor.”

“Ik koos voor BBC Houtem om verschillende redenen. Eerst en vooral denk ik dat de begeleiding naar spelers, coaches binnen deze club zeer geprezen mag worden, wat ze doen met de middelen die ze hebben is heel knap! Ik ken daar ook enkele mensen (trainers, spelers,…) waar ik een samenwerking zeker wel mee zag zitten, omdat ik het gevoel had dat ze mij weer de ‘drive’ op training en op match kunnen geven die we jarenlang ook dankzij coach Patrick bij de Wezen hadden.”

“Ondanks andere mogelijkheden koos ik hiervoor omdat Houtem ons de mogelijkheid gaf om toch te kunnen blijven samenspelen met de mensen waarmee je heel wat mooie maar ook mindere momenten hebt beleeft. Het zijn dan ook deze momenten die ons doorheen al die jaren toch een hechte vriendengroep heeft gemaakt. Een combinatie van ambitie en vriendschap dus… De doelstellingen voor de 3 ploegen (U21, B- en A-ploeg) waarin ik zal aantreden – bij de A-ploeg eerder als tiende man – kan beschreven worden als ambitieus. De U21 heeft zich ingeschreven in niveau 2 en wil dit daar zo goed mogelijk doen. De B-ploeg hoopt dan weer een zeker stekje in de tweede provinciale te verzekeren en de A-ploeg wil zo hoog mogelijk eindigen! Ik kijk alvast enorm uit naar elk van deze uitdagingen!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u