Shanna Lingier speelt volgend seizoen bij de nieuwe club Torhout Lions. Ze komt over van The Red Sharks Koekelare.

“Ik ging eigenlijk stoppen met basketten na dit seizoen. Zoals sommigen weten rij ik ook met de motor. Het plan was eigenlijk om mij meer te focussen op het motorrijden, samen met mijn vriend: op circuit rijden en rondtrekken. Tot ik plots een bericht kreeg van coach Lenie met de vraag of ik bij de club Torhout Lions wou komen spelen.”

“Ik twijfelde enorm en had toen het voorstel gedaan dat ik heel graag wil komen, maar dat de motor voor gaat. Dus als er een circuitdag is of het ismooi weer, dan zal je mij vinden op de motor en niet op het basketveld. Dit was een belofte die ik had gemaakt aan mijn vriend en ik hou mij graag aan mijn beloftes.”

“Twee jaar geleden speelde ik nog met de helft van de nieuwe ploeg samen. Vorig jaar niet, omdat er een paar beslisten om te stoppen en ik heb hen toch wel gemist op het plein. De grote doelstelling zal zijn om twee vriendengroepen één te maken. Zoals je weet dames zijn niet altijd de gemakkelijkste he.”

“Maar de meesten hebben elkaar al eens ontmoet en dat zal zeker geen probleem zijn onder de leiding van coach Lenie. Als de groep elkaar snel vindt op het plein dan denk ik dat top drie toch zeker haalbaar moet zijn. Ik wil alvast de nieuwe ploeg en coach Lenie bedanken voor de kans die ik krijg om beide hobby’s te kunnen uitoefenen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u