Christophe Defreyne verlaat Olympos Marke om voor het nieuwe Lauwe te spelen.

“Ik ging niet per se op zoek naar een nieuwe ploeg want ik amuseerde me zeker nog bij Marke. Enkele oude vrienden van me waren al even bezig om te kijken een eigen club op te richten en hadden me al redelijks snel gevraagd of ik het ook zag zitten om er bij te komen.”

“Begin maart werd duidelijk dat de club zou opgericht worden, startende met twee ploegen: de eerste ploeg met spelers van het oude Moorsele en een tweede ploeg met spelers die vroeger allemaal in Wevelgem speelden. Vanaf dan heb ik beslist om de overstap te maken.”

“Het doel van de ploeg is om ons vooral te amuseren en zeker onze matchen mee te pikken. Ik speelde van bij de microben tot en met 2017 bij Wevelgem. Dan een jaartje gestopt om nu de laatste twee jaren mee te trainen in Marke.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u