Inleiding

“Mijn agency PickUs die me naar de Verenigde Staten hielp, heeft me in contact gebracht met Antwerpen”, vertelt Judit Valls. “Ik vermoed dat het een sterke competitie zal zijn, ik hoor dat het niveau in België heel goed is. Niets zal gemakkelijk zijn, we zullen hard moeten werken om elke match te winnen.”

“Ik speelde in division 2 in de NCAA, ik verwacht dan ook dat het niveau veel hoger zal zijn in België. Ik verwacht me ook aan meer technisch basketbal in team. In de NCAA was er een groot verschil tussen de ploegen aan de top en de bodem van de rangschikking. Dat zal hier wel anders zijn.”

“Ik ben een vrij eenvoudig meisjes, ik hou ervan om tijd te spenderen met familie en vrienden en ik ben enorm geïnteresseerd in andere culturen om de wereld te verkennen. In België komen basketten zal een uitdaging zijn om me aan te passen aan een nieuwe situatie, maar ik ben dat gewoon en ik kan niet wachten om met mijn nieuwe team te starten.”

“Ik ben nog nooit in Belgïe geweest, maar ik heb al heel wat foto’s gezien, in het bijzonder van Antwerpen. Het is een prachtige stad in een fantastisch land. Ik kijk er al naar uit om in België te wonen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u