Louis Loof ruilt volgend seizoen BBC Izegem in voor Falco Gent.

“Mijn gezonde ambitie om te groeien als speler primeert. De uitdaging waar ik naar op zoek was kon ik vinden bij Falco Gent. Falco is een club die een erg professionele aanpak heeft, dat spreekt mij erg aan. Ik voel me daarom bij Gent in een positie waarbij ik mij het best zal kunnen verder ontwikkelen zowel op als naast het veld.”

“Ik ben heel enthousiast om aan dit nieuwe hoofdstuk te kunnen beginnen. Bovendien deed de ploeg me al niet vreemd aan doordat ik van de jeugdreeksen tot nu altijd tegen hen had gespeeld. Dus weet ik wat de ploeg in zijn mars heeft. Daarbij zijn er ook enkele oude bekenden die ook trekken naar Gent zoals Stef Feyers en mijn broer Simon. Het feit dat ik opnieuw kan samen spelen met mijn broer werkt erg motiverend en was dan ook de doorslaggevende factor.”

“Daarnaast koos ik om te blijven studeren in Gent. Doordat ik er op kot zit maakt het de verplaatsing naar elke training toegankelijker. Het is vanzelfsprekend dat ik een kans als deze niet links kan laten liggen.”

“Zoals ik al zei beschikken we over een heel energiek, jong en ambitieus team. Als we dit soort mentaliteit gedurende heel het seizoen kunnen vasthouden heb ik er het volste vertrouwen in dat we het elke tegenstander kunnen moeilijk maken. Elke wedstrijd zal gespeeld worden met het doel op een winst binnen te halen. We bevinden ons in een sterke reeks. Het zal daarom belangrijk zijn om gedurende heel het seizoen individueel, maar zeker als team te groeien.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u