Castors Braine haalt de borstel door de selectie en komt volgend seizoen met een totaal vernieuwd team aan de opworp.

“Na twee jaar vandaag is het tijd om een fase in mijn leven af te sluiten”, zegt Mariona Ortiz, die in de zomer van 2018 van Namen over kwam op sociale media. “Het is officieel dat ik volgend seizoen niet verder ga met Braine. Het afscheid was niet zoals ik had gewild, maar ik kan alleen maar zeggen dat ik de club erg dankbaar ben.”

“Dankzij de club ben ik twee jaar blijven groeien, waar ik titels heb kunnen winnen en waar ik omringd ben geweest door mensen die ik altijd in mijn hart zal dragen. Dank aan alle fans die er zijn geweest, die mij hun steun en hun glimlach na de wedstrijd hebben gegeven. Het was een waar genoegen. Ik kan je alleen maar het beste wensen met heel mijn hart.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u