Noor Schapmans vertrekt bij Houthalen en gaat in Scherpenheuvel spelen.

“Normaalgezien zou ik gewoon in Houthalen blijven. Ik was niet echt op zoek naar een andere ploeg. Tot Scherpenheuvel me belde. Ik studeer sinds dit jaar in Mechelen en de combinatie met spelen in Houthalen was zwaar. Scherpenheuvel is vijf mintuten van waar ik woon. Het is ook mijn oude club, die ik drie jaar geleden inruilde voor Houthalen. Er spelen ook nog heel wat speelsters en vriendinnen waar ik nog heb bijgespeeld toen. Al ga ik de Limburgse gezelligheid van Houthalen zeer hard missen.”

“Scherpenheuvel gaat volgend seizoen op van eerste provinciale naar tweede landelijke. Het is de bedoeling om hier in te blijven. Ze streven er ook naar om eigen jeugd zo veel mogelijk te laten doorstromen. Iets waar ik volledig achter sta. Zelf heb ik namelijk ook de kans gekregen om op 14-jarige leeftijd in Scherpenheuvel aan te sluiten bij de dames.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u