Robrecht Vanwynsberghe verlaat Kortrijk Spurs en komt volgend seizoen uit voor Wytewa Roeselare.

“Kortrijk Spurs trekt volledig de kaart van de jeugd volgende jaar voor de ploeg in eerste landelijk. Het zat er wat aan te komen, maar de sfeer was top de laatste jaren zowel in KBTK & Kortrijk Spurs. Enige heel jammere was dat we vaak niet op volle sterkte konden spelen, trainen vanaf midden december. We hadden toen zes wedstrijden op rij gewonnen en konden volgens mij zeker meedoen voor de top drie, maar trainen met zes spelers en wedstrijden waarbij we met zes of zeven spelers waren is moeilijk te winnen in eerste landelijke. Door de fusie van Kortrijk en het faillissement van Deerlijk was er bijna een overaanbod aan spelers in de regio.”

“Mike Dedoelder, waar ik nog vroeger mee speelde en de coach van Roeselare, belde mij op of ik interesse had om naar Roeselare te komen. Er zijn wel wat nieuwe spelers die er bij komen in Roeselare. Het hielp natuurlijk ook wel dat goede vriend Sander Baert pushte om mee te komen spelen in Roeselare. Ik kijk er ook wel naar uit om onder Mike te spelen, ik heb wat wisselvallige offensieve seizoenen achter de rug en coach Mike kan zeker het duwtje in de rug zijn dat ik nodig heb.”

“Doelstellingen zijn moeilijk te zeggen, eerste provinciale zal een sterke reeks worden volgend jaar. Het zal vergelijkbaar worden met de reeks van eerste landelijke dit seizoen waar je drie wedstrijden kan winnen en daarna evengoed drie kan verliezen. We mogen wel zeker een top vijf ambiëren en misschien meer als we volledig als ploeg klikken, wat niet simpe is met vijf nieuwe spelers.  Als ik de ploeg bekijk kunnen we zeker een sterke defense op poten zetten en snel en mooi spel in offense brengen. Het zullen ook heel veel leuke derby’s worden en heel vaak spelen tegen goede vrienden. Iets leuk om naar uit te kijken!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u