Voorzitster Evelyne Beaujean hoopt van de gemeente de toestemming te krijgen om met de ploegen aan de slag te gaan op de buitenterreinen.

De club heeft de spelers alvast niks opgelegd tijdens de lockdown. “Ik vertrouw ze, ik weet dat ze niet stil zullen zitten,” zegt Evelyne Beaujean aan L’Avenir. “Onze spelers hebben contact gehouden met hun coaches en ze zijn in staat zich individueel voor te bereiden.”

“We hebben het voortouw genomen om de gemeente te vragen of we het buitenbasketbalveld naast de zaal konden gebruiken. Het zou een oplossing zijn om individuele of kleine groepstrainingen te hervatten. Het zou een manier zijn om eerst weer contact te hebben met elkaar en misschien ook een manier om in de zomer weer op te starten. Voor onze sport zijn de omstandigheden verre van geschikt voor een terugkeer naar de normale gang van zaken. We hebben nog geen reactie ontvangen van de lokale autoriteiten over dit onderwerp.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u