Arthur Van Dooren trekt van Jeugd Gentson naar Asse-Ternat.

“Na vier jaar voor Gentse ploegen te spelen – drie jaar Jeugd Gentson en één jaar Bavi Gent – zocht ik naar een nieuwe uitdaging die combineerbaar is met mijn master TEW aan de UGent en vond die bij mijn jeugdclub BC Asse-Ternat. BC Asse-Ternat is mijn jeugdclub en aan deze club heb ik altijd toffe herinneringen over gehouden. Hier kom ik dan ook in een ploeg terecht met allemaal vrienden en ex-ploegmaten en een coach die ik reeds ken, waardoor er nu al een zeer toffe sfeer in deze ploeg zit. Dit plezier op en naast het veld was een zeer belangrijk aspect in mijn keuze.”

“De ploeg zal heel jong zijn en wil snel en attractief basketbal brengen, wat mezelf ook op het lijf geschreven is. Er wordt gemikt om toch bovenaan in het klassement te eindigen met deze jonge ploeg en alle spelers te kunnen zien groeien op seniorniveau. Ikzelf ben competitief ingesteld en wil dit graag delen met mijn ploegmaten om zo een zo hoog mogelijke plek te bemachtigen in het klassement.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u