Net als Judit Valls kwam ook Marina Peinado via haar agency PickUs in contact met de Antwerp Giants.

Peinado zal volgend seizoen in het team in eerste landelijke spelen. “Ik vind het een mooi project en ik kijk enorm uit om er deel van uit te maken. Ik speelde in de NCAA in de tweede divisie afgelopen seizoen. Het zal wat aanpassen zijn aan een andere manier van spelen, maar ik verwacht een even grote intensiteit. Het zal in het begin een heuse uitdaging zijn om aan te passen, maar dat zal wel lukken.”

“Ik wil heel graag spelen voor de Giants en hun supporters. Ik ben iemand die graag reist en nieuwe culturen ontdekt. Ik studeerde de voorbije vier jaar in de Verenigde Staten en ik kan niet wachten om aan dit nieuwe avontuur te beginnen.”

“Ik kwam nog nooit in België, maar ik heb heel veel positieve dingen gehoord. Als ik foto’s bekijk, is het wellicht één van de mooiste landen van Europa. Ik kijk er enorm naar uit om voor de club te spelen en wil het team niet alleen helpen aan overwinningen, maar ook mezelf ontwikkelen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u