Coach Lucas Smout presenteert derdeklasser KB Gistel Oostende A voor het seizoen 2020-2021.

KB Gistel Oostende A degradeerde vorig seizoen uit Top Division One na een seizoen met geen enkele overwinning. “Het team is ondertussen compleet voor volgend seizoen. Ik denk dat we in een sterke reeks terecht komen, met Sijsele, Falco Gent en Leuven als uitschieters”, vertelt coach Smout. “De moeilijke verplaatsing naar Neufchateau, een versterkt Oudenaarde. De andere ploegen zijn min of meer gelijk, voortgaand op de informatie die ik kreeg van collega-coaches.”

“De doelstellingen zijn individueel een stap vooruit zetten, zowel op fysisch, mentaal en fundamenteel vlak in aanloop naar een trainingsspot in de eerste ploeg na verloop van tijd. Als ploeg bekijken we wedstrijd per wedstrijd en daar ontwikkelen we ook in het ploegspel.”

Kern 2020-2021

Noah Gebbert
Salim Kediambiko
Jesse Waleson
Quinten Smout
Ozzy Massey
Maarten Vandenbossche
Xander Pintelon
Jarne Vandenabeele
Jasper Unal (Falco Gent)
Vic De Wilde (Red Vic Wilrijk)
Flint Waleson

Verlieten de ploeg: Sam Huurman (Hubo Limburg United), Thibaut Platteeuw (Falco Gent), Bryan Ejumeta, Emmanuel Fundi Bin Musemana, Victor Buysse (Sijsele), Aaron Verstraete (KBBC Oostkamp), Ids Rebergen, Sam Lambrecht (Spirou Charleroi)

Coach: Lucas Smout
Assistant coaches: Peter Vanhoucke, Gaëlle Bouzin

Bekijk hier de stats van vorig seizoen KB Gistel Oostende A met dank aan

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u