Timo Laurens verlaat KB Gistel Oostende en komt volgend seizoen uit voor The Red Sharks Koekelare.

“Ik had het gevoel dat er onzekerheden waren over de toekomst van mijn huidige team. Dus stelde ik me beschikbaar voor een andere ploeg. Ik heb voor The Red Sharks Koekelare gekozen, omdat het voor mij ‘back to the roots’ is op basketvlak. Ik heb in Koekelare leren basketten en velen zijn ex-ploegmaten van me. Coach Ryan Surmont ken ik persoonlijk, hij heeft mij direct op de hoogte gehouden wat er verwacht wordt en waar onze ambities als ploeg liggen. Ik heb even getwijfeld tussen verschillende ploegen, maar had er weinig zekerheid van, waardoor ik sneller de keuze maakte om te tekenen bij Koekelare.”

“Als doelstellingen kan ik je zeggen dat het een ploeg is die zeker in de top drie kan en wil geraken. Ze zijn vorig jaar kunnen promoveren naar derde met zes hardwerkende spelers. Daardoor hebben ze zich nu kunnen uitbreiden naar meer spelers die dezelfde ingesteldheid hebben, ikzelf ben ook van plan om me even hard in te zetten als de rest van het team zodat we hetzelfde kunnen bereiken zoals ze dit jaar gedaan hebben. Ik zal me dit jaar enorm focussen op mijn verdedigende en conditionele aspecten. Zoveel mogelijk te kunnen trainen en een scorend vermogen vinden.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u