Mike Bodson blikt terug op zijn laatste jaar als coach van Comblain in Top Division Two.

“We zijn als vijfde geëindigd, wat ons doel was. We hadden nog vier wedstrijden te spelen en we wilden nog steeds een plekje of twee stijgen omdat we aan het einde van het seizoen zeer competitief waren”, zegt de coach van Comblain aan Liège & Basketball. “Mijn jongens verdienen deze plaats in de rangschikking verdienen. Afgezien van Kontich, die naar mijn mening echt boven het peloton stond, was dit kampioenschap zeer competitief en goed verlopen. Zelfs op de moeilijkste momenten stonden de jongens er.”

Bodson start volgend seizoen als coach bij Walburge. “Ik kwam vijf seizoenen geleden naar Comblain en we waren elk seizoen sterk. Vier keer eindigden we in de top vijf. Het is opwindend om een kleine club als Comblain te zien worden wat het nu is. Ik wil de hele club bedanken en vooral Christophe Henri die me kwam opzoeken en altijd in me geloofde”.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u