Jason Davin zal door zijn studies volgend seizoen bij Guco Lier spelen. Hij komt over van Racing Brugge.

“Ik koos ervoor om van club te veranderen omwille van mijn studies. Ik heb een professionele bachelor gehaald in Brugge en ben van plan om volgend schooljaar verder te masteren in Antwerpen. Het was dus evident dat ik terug naar een Antwerpse ploeg, dicht bij huis terugkeerde.”

“Initieel wou ik naar mijn jeugdclub, BBC Lyra-Nila Nijlen. Zij hadden helaas geen ploeg meer in eerste provinciale. Dan ben ik uiteindelijk bij Guco terecht gekomen, wat eigenlijk een mooie stap vooruit is. De doelstelling van volgend seizoen is om het gewoon zo goed mogelijk te doen.”

“Ik denk dat Guco een club is met veel ambitie, dus we moeten elke match streven naar het beste resultaat. We zitten natuurlijk met een heel jonge ploeg dat bulkt van het talent, dus het is belangrijk voor de youngsters dat ze zich ook blijven ontwikkelen.”

“Verder wil ik natuurlijk ook mijn steentje bijdragen, dankzij mijn defense en outside shot. Ik denk dat dat mijn twee sterkste punten zijn. Uiteraard bedank ik de club Racing Brugge voor de drie mooie en leerrijke seizoenen en wens ik hen ook veel succes in de toekomst!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u