Jonas Huylebroeck maakt de overstap van Sint-Niklase Condors naar BBC Eksaarde.

“Ik heb heel mijn jeugd voor BBC Eksaarde gespeeld, toen ik twee seizoenen geleden de overstap maakte naar Sint-Niklaas. Ik had nood aan een nieuwe uitdaging en die heb ik daar gevonden. Bijgevolg besloot ik er nog een jaartje bij te doen en dit bovendien met een nieuw samengestelde juniorenploeg in Niveau 2. Het was een moeilijk seizoen als ploeg en ook de combinatie met mijn studies was voor mij persoonlijk niet altijd even gemakkelijk.”

“Toen ik een telefoontje kreeg van Eksaarde heb ik niet lang getwijfeld en besloot ik terug te keren naar mijn vertrouwde thuisbasis, ook om terug met mijn maten van vroeger te kunnen spelen. Ik ben namelijk met veel van die spelers voor een groot deel van mijn jeugd opgegroeid en sommigen hoor ik nog regelmatig.”

“Ik ben ervan overtuigd dat we met een goede ploeg zitten, waarmee we enkele mooie resultaten kunnen neerzetten, maar voor mij persoonlijk primeert het plezier in het spelletje, iets wat ik zeker terug zal vinden in Eksaarde. Ik wil Condors ook zeker van harte bedanken voor de afgelopen seizoenen!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u