Joris van der Have ruilt Fenics Leuven in voor Peer.

“Ik heb drie jaar gespeeld bij Fenics Leuven in eerste provinciale, nadat ik overkwam van mijn eerste club Pelt, in eerste provinciale in Limburg, dit omwille van een verhuis. Echter na drie leuke jaren, waarbij ik erg hartelijk ben ontvangen door deze vriendengroep, werd het tijd omwille van werk en privé om terug te verhuizen naar Limburg.”

“Ondertussen waren veel spelers weg uit Pelt, onder meer richting Peer. Daar zit momenteel de coach van toen, Jan Gerits, en dus enkele teamgenoten, waaronder de broers Dries en Niels Schuurmans. Ook al is dit een klein stapje achteruit – Peer is nu tweede provinciale – voel ik dat er ambitie ligt binnen het team en de club. Het is een erg jong, gedreven team waar ik zeker met mijn ervaring een steentje kan bijdragen. Ik hoop dat mijn defensieve kwaliteiten ook bij Peer van pas kunnen komen, net zoals dit een meerwaarde was bij Fenics.”

“De overstap naar Peer is er één van ’thuiskomen’ in een gezonde ploeg, die zeker top vijf maar liefst top drie zal spelen in tweede provinciale. Zeker met het talent dat er nu zit, ik ben meermaals gaan trainen, en mits een juiste instelling, zou dit moeten lukken. Ik wil absoluut de ploeg Fenics Leuven bedanken, zelden heb ik me zo thuis gevoeld vanaf de eerste minuut. Het is een warme, leuke ploeg, vol met toppers!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u