Laure Van Overmeire trekt van LDP Donza naar Wildcats Gavere.

“Ik ben op zoek gegaan naar een andere ploeg omdat ik wat maturiteit en sfeer miste. Er ontbraken in onze ploeg wat ervaren speelsters, dat kon je op sommige momenten wel merken. Begrijp me natuurlijk niet verkeerd, het was een leuk team om ervaring op te doen in tweede landelijke!”

“Gavere nam contact met mij op en ik kende al een paar speelsters uit het team. Ik denk dat deze ploeg mij nog veel kan bijleren. Ook aan sfeer is er zeker geen gebrek! Ik denk dat het vooral in het begin belangrijk zal zijn om op het niveau te komen van de andere ploegen. Gavere heeft vorig jaar zich meer dan bewezen in eerste provinciale. Hopelijk kunnen we samen deze lijn doortrekken in tweede landelijke.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u