Lisa Lambrechts speelt volgend seizoen opnieuw basketbal en zal dat bij Guco Lier doen.

“Ik ben 3 seizoenen geleden gestopt met basketten. Na enkele aanslepende knieblessures, Erasmus en beginnen werken als leerkracht in Brussel leek het niet meer te combineren om én te spelen én te coachen. Ik besloot dus om me vooral op dat coachen toe te spitsen. Die kans kreeg ik zowel bij Guco als Pitzemburg. Na zo lang van de zijlijn te moeten toezien, begon het steeds meer en meer te kriebelen om toch terug zelf op dat veld te staan. Ik besloot eind februari dat ik er in augustus terug wou staan.”

“Terugkeren naar Guco is voor mij terugkeren naar mijn roots. Ik kreeg een groot deel van mijn jeugdopleiding daar en heb er ook enkele seizoenen gecoacht. Het is een echte familieclub met veel sfeer en gevarieerd basketbal. Ik ben blij terug thuis te komen.”

“We willen zo snel mogelijk safe zijn en het behoud veilig stellen. Daarnaast willen we snelle basket brengen en ons vooral ook amuseren. Momenteel ben ik heel erg bezig met mezelf fysiek voor te bereiden om terug tussen die vier lijnen te staan. Ik hoop dan ook om mezelf zo snel mogelijk in te passen in het team. Maar in dit team zie ik dat zeker goed komen. Ik kijk ernaar uit om terug samen te spelen met enkele ex-ploegmaats van bij Guco en Sint-Katelijne-Waver en zelfs een ex-coach die nu mijn ploegmaat wordt.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u