Marie Van Acker ruilt Avanti Dames Brugge in voor Knesselare.

Avanti Dames Brugge is op een positieve manier aan het groeien. Er gebeurden verschillende transfers waardoor mijn speelkansen verminderen. Ik ben dankbaar voor wat ik allemaal heb bijgeleerd bij Avanti, maar er was geen plaatsje meer voor mij. Gezien ik nog steeds erg veel hou van het basketspelletje ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe ploeg.”

“Ik ken de nieuwe coach Niki De Boysere nog van bij Avanti zelfs. Toen ik hoorde dat Knesselare op zoek was naar speelsters heb ik hem opgebeld en verteld dat ik geïnteresseerd was. Ik ben gaan luisteren naar hoe hij het komend seizoen ziet. Zijn visie sloot erg dicht aan bij mijn visie.”

“Ik denk dat elke ploeg zo hoog mogelijk wil scoren en dat geldt ook voor ons. Iedereen heeft zijn kwaliteiten binnen deze ploeg en ik denk dat de sfeer nu al goed zit wat ook erg belangrijk is. We zullen er het beste van maken he!”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u