Coach Jérôme Jacquemin presenteert Sprimont uit Top Division Two.

“Ik denk dat het niveau van de reeks volgend seizoen veel hoger zal liggen dan dit jaar. Met heel wat nieuwe spelers is mijn eerste taak vooral om er een groep van te maken. We kijken dan ook eerst vooral in de eigen rangen vooraleer we ons bezig houden met de andere teams. Aan de andere kant zitten we nog altijd met het gegeven dat het maar basketbal is, als je de huidige situatie met het coronavirus bekijkt. Alles is dan ook zeer relatief op dit moment.”

Kern 2020-2021

Steve Lenglois
Jérôme Wuidart
Charles Perrier
Orly Nzisabira (Liège Basket)
Louis Titeca (Liège Basket)
Bertrand Eyenga (Cointe)
Maxime Fontaine (Aube)
Loïc Meunier (Liège Basket)
Mirza Skrelja (Liège Basket)
Jonathan Habsh (Pepinster)

Zij verlieten het team: Thibault Boxus (Cointe), Maxime Notelaers (Alleur), Florian Forthomme (Alleur), Robin Malpas (Alleur), Gaetan Hertay (Tongeren), Simon Donneux (Cointe), Romain Delhaie (stopt).

Coach: Jérôme Jacquemin
Assistant coach: Julien Lemaire

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u