Zeno Neyt blijft coach van de herenploeg van Jeugd Gentson in eerste provinciale.

“We kijken terug op een seizoen met veel pech waarbij we in de eerste helft van het seizoen erg veel blessures gehad hebben. Daarbij moesten we ook nog enkele nieuwe spelers inpassen waardoor het zeker geen eenvoudige start was. De tweede helft van het seizoen was dan wel zeer positief, hier hebben we tot aan de covid-19-periode dan ook maar één wedstrijd meer verloren en stonden we op een play-offspot. Jammer genoeg zijn deze niet kunnen doorgaan, maar was ik tevreden over de progressie die we gemaakt hebben als team.”

“Volgend jaar willen we dan ook die lijn doortrekken en verder bouwen aan onze doelstelling om de promotie af te dwingen naar tweede landelijke. Voor ons zal het vooral belangrijk zijn om elke week met de juiste focus en mentaliteit wedstrijden voor te bereiden en aan te vatten. Voor ons als coaching-staff  ligt daar onze grootste uitdaging.”

Er sluiten met Torben De Moor (Meetjesland) en Cedric Van Maldegem (Falco) twee nieuwe spelers aan. Verder zal Philip Beeckmans de rol van assistent innemen. Daarbij zou ik dan ook graag nog Milan Torrekens, mijn huidige assistent, willen bedanken voor de aangename samenwerking van de laatste twee seizoenen.

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u