Dorien De Vlieger verlaat Sint-Niklase Condors en speelt volgend seizoen bij Sgolba Aalter.

“Ik heb altijd heel graag bij de Sint-Niklase Condors gespeeld en heb daar ook een deel van mijn jeugdopleiding gehad. Maar aangezien ik en mijn vriend recent verhuisd zijn van Gent naar Lotenhulle werd de afstand die ik drie keer in de week zou moeten afleggen met de auto om te gaan trainen en voor wedstrijden mij wat de groot. Daarom had ik beslist om op zoek te gaan naar een ploeg wat dichter in de buurt die bij voorkeur in dezelfde reeks als waar ik vorig jaar speelde aantrad.”

“Ik koos voor Aalter omdat ik dit altijd een plezant team vond om tegen te spelen de voorbije jaren. Het is dichter bij mijn deur. Ik wou graag in eerste provinciale blijven spelen dus dit leek mij ideaal. Ik heb door de coronacrisis mijn medespeelsters en coach nog niet kunnen ontmoeten maar heb wel al via de online media contact gehad met hen. Op het eerste zicht lijkt de coach mij zeer gemotiveerd en ook de sfeer in de ploeg, wat ook belangrijk is voor mij, lijkt mij wel goed te zitten.”

“Aangezien winnen altijd leuker is dan verliezen hoop ik om zoveel mogelijk matchen te winnen, zo hoog mogelijk te eindigen en mooi basket te brengen. Ik kijk in ieder geval uit naar het nieuwe seizoen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u