Frederik Develter verlaat BJM-Gembas Knesselare en speelt volgend seizoen bij BBC Assenede.

“Na vele mooie jaren bij BJM-Gembas in verschillende jeugd- en herenploegen – eerst mijn volledige jeugd onder BJM Maldegem en na de fusie in 2014 onder BJM-Gembas Knesselare – verhuis ik dit jaar naar BBC Assenede. Na enkele jaren bij de U21 te spelen in combinatie met herenploegen te Knesselare, werd vorig jaar besloten om met onze huidige U21-ploeg een nieuwe herenploeg te maken in Knesselare. Deze ploeg kon komend seizoen jammer genoeg niet langer blijven bestaan.”

“Als groep hebben we daarom besloten om naar BBC Assenede te verhuizen, waar momenteel geen herenploeg is, en daar ons verhaal samen voort te zetten onder coach Tom Eysermans. Ons doel is om binnen de 2 à 3 jaar te promoveren en met onze jonge kern hebben we het gevoel dat dit zeker haalbaar is, maar er is nog wat werk aan de winkel. Verder zouden we nog het bestuur van BBC Assenede willen bedanken voor de kans die zij ons bieden.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u