Robbe Van der Cammen speelt volgend seizoen voor United Ninove. Hij komt over van Olympia Denderleeuw.

“Ik heb besloten om te veranderen van ploeg omdat veel spelers vertrokken bij Olympia Denderleeuw en als speler wil je natuurlijk altijd dat stapje hogerop geraken. Ik koos voor Ninove omdat ik begonnen ben met basketbal in Ninove en hier ook altijd graag gespeeld heb. Ook koos ik voor Ninove omdat ik wist dat ze nog op zoek waren naar een 4-speler.”

“Volgens mij zijn de doelstellingen volgend jaar zeker in eerste provinciale blijven en mocht het mogelijk zijn zou het altijd leuk zijn om in de linkerkolom te eindigen. We zijn een ploeg met heel wat nieuwe spelers dus als dit allemaal goed draait dan moet de linkerkolom zeker mogelijk zijn.”

“Ik zou graag Olympia Denderleeuw en in het bijzonder coach Vicky Hendrickx bedanken, zonder hen zou ik niet staan waar ik nu sta.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u