Bryan Van Gansen speelde dit seizoen nog met dubbele licentie bij Soba Antwerpen en Willebroek, maar kiest volgend jaar volledig bij Willebroek.

“Eigenlijk is het niet echt een transfer. Ik speelde met een dubbele licentie voor Soba en Willebroek, maar nu ga ik volledig bij Willebroek spelen. Ik heb deze keuze genomen omdat ik bij Soba Antwerpen geen kansen kreeg en bij Willebroek juist wel.”

“Die kansen heb ik genomen en ze hebben mij wel graag daar dus is het ook goed voor in de nabije toekomst. Onze doelstelling kan ik niet specifiek vermelden maar ik ga ervan uit dat we spelen om liefst alles te winnen en er een goed seizoen van maken. En het enige dat over mij verteld moet worden is dat ik misschien wel redelijk klein ben, maar als je mij onderschat zal je nog al goed verschieten.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u