Cedric Van Maldeghem ruilt na dit seizoen Falco Gent in voor Jeugd Gentson.

“Ik ben vertrokken bij Falco omdat ik denk dat dit voor mij sportief het beste is. Ik wil terug met meer vertrouwen kunnen spelen en in een vaste ploeg spelen. Bij Falco wisselde dit altijd af, maar ik heb zeker geen spijt van mijn twee jaar bij Falco. Ik heb veel bijgeleerd als speler. Ook kan ik bij Gentson meer op de 3/4-positie spelen, dit ligt mij beter dan bij falco als 4/5.”

“Ik koos voor Gentson omdat ik daar een paar jaar geleden gespeeld heb en ik ken de coach en spelers. Dus ga ik mij snel kunnen aanpassen. Ook omdat ze ambitieus zijn en ikzelf uiteraard ook. Ik verwacht dat als we met een voltallige selectie kunnen spelen dat de play-offs zeker haalbaar zijn. Ze hebben mij ook gezegd dat ze voor promotie en de titel willen spelen. Dit is ook wat ik wil zodat we het jaar daarna in tweede landelijke kunnen aantreden.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u