Darco Van Nimmen maakt de overstap van Red Vic Wilrijk naar Coveco Niel.

Ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe club omdat Red Vic een nieuw project heeft opgestart voor volgend seizoen met Elite Athletes en ik zag mijzelf niet mee in dat project. Ik heb met enkele ploegen contact gehad maar heb besloten om volgend seizoen bij Coveco Niel te spelen omdat ik al heb samen gewerkt met hun nieuwe coach Wim Dresselaers en ik ben wel mee met zijn project.”

“Ik denk ook dat ik als senior mijzelf daar zeker kan verbeteren als speler, er zijn ook wel wat nieuwe spelers naar Niel gekomen waaronder enkele spelers van Red Vic waar ik dit seizoen mee heb samen gespeeld. De doelstelling voor volgend seizoen is toch om ergens bovenaan in de competitie te eindigen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u