Saliou Séye trekt in het tussenseizoen van BC Grimbergen naar Bavi Vilvoorde.

“Ik ging op zoek naar een andere ploeg om in een hoger niveau te kunnen spelen en om mij op alle vlak te kunnen verbeteren. Ik heb voor dit nieuw team gekozen omdat ze mezelf hadden opgemerkt en ze contacteerden me met de vraag om bij hen te komen spelen. Ook kende ik er reeds enkele spelers en is de nieuwe club niet te ver van waar ik woon.”

“Ik ging ook regelmatig naar de matchen van dit team kijken en vond dat ze goed speelden en dat er en goede sfeer was . De doelstellingen van mijn nieuw team zijn van uiteraard zo goed mogelijk te spelen om zo ver mogelijk de geraken. Ik speel nog maar zes jaar basket en het is vooral coach Vincent Vanderauwera die mij de laatste jaren heel wat heeft bij geleerd. Door mijn lengte van 2m07 heb ik natuurlijk ook een voordeel. Ik kreeg veel voorstellen van andere clubs en ik hoop dat ik de juiste keuze maakte om naar Bavi Vilvoorde te gaan.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u