Demi Leysen verlaat Cobras Schoten Brasschaat en speelt volgend seizoen voor Gembo Borgerhout.

“Ik ben naar Cobra’s gegaan met de intentie om in tweede landelijke te spelen, maar vanaf de start van het schooljaar voelde ik al dat dit moeilijk te combineren viel. Ik had dan ook in augustus een blessure opgelopen aan mijn rug en dit niveau was op dat moment jammer genoeg niet haalbaar. Dan heb ik de rest van het seizoen uitgespeeld in tweede provinciale, maar ik had naar mijn gevoel toch meer uitdaging nodig.”

“Ik was al vanaf januari aan het rond kijken naar clubs met een goede verbinding die in eerste provinciale spelen. Toen mijn oog viel op Gembo ben ik een gesprek aangegaan en een training meegedaan en was ik direct verkocht. Ik voelde me vanaf de eerste moment helemaal welkom binnen de ploeg en club. Ik wil de juiste balans vinden tussen mijn studies en mijn sport. Naar mijn gevoel zit ik hier het beste bij Gembo.”

“Gembo heeft het afgelopen seizoen goed gedaan en is redelijk hoog geëindigd. Ik denk dat het de bedoeling is om het dit seizoen ook zo goed te doen. Ik ga hier zo goed mogelijk mijn steentje aan bijdragen en zo veel mogelijk bijleren van de coach en speelsters met meer ervaring. Ik ben ook al volop bezig met mijn conditie en fysieke uithouding te verhogen. Ik zie het helemaal zitten om er samen met mijn nieuwe ploeg helemaal voor te gaan.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u