Ivan Perez verlaat Basics Melsele-Beveren en gaat weer voor Bavi Vilvoorde spelen.

“Ik was niet zozeer op zoek naar een nieuwe ploeg. Ik voelde me zeer goed bij Melsele, omringd door fijne teammaten, goede coaching staf en voornamelijk een zeer professioneel werkende en correcte club. Reden van mijn vertrek is voornamelijk dat mijn spel niet in lijn lag met de rol die de coach voor mij voor ogen had en komen die vragen naar boven en is het beter om op een goede verstandhouding uit elkaar te gaan, dan een seizoen te moeten spelen met frustraties.”

“Ik heb vier ongelooflijke leuke seizoenen gehad bij Basics en wens hen het beste naar de toekomst toe. Na enkele gesprekken met verschillende ploegen heb ik omwille van professionele en familiale reden gekozen om dichter bij huis aan de slag te gaan. Vilvoorde is de club van mijn hart en de club waar ik alle mogelijke reeksen mee heb doorlopen in 19 jaar tijd en zeer leuke herinneringen aan over heb gehouden. Na contact met de sportief manager en coach kon ik mij perfect vinden in hun visie en project en de rol die ze voor ogen hadden voor me. Dan was de keuze vrij snel gemaakt.”

“Onze doelstelling naar komend seizoen is beter te doen dan de voorbije twee jaar en vast en zeker de top acht te ambiëren. Met de samenstelling van de ploeg die zeer talentvolle jongeren en ervaren spelers heeft, is dit zeker haalbaar. Natuurlijk staat daartegenover dat er zeer hard zal moeten gewerkt worden om week na week stappen in de goede richting te zetten.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u