Jana Meus verlaat Femina Habac Sint-Truiden en speelt volgend seizoen bij Stevoort.

“Ik speelde 16 jaar bij Femina Habac, waarbij ik in mijn jeugd meestal enkele speelminuten kreeg bij de ‘grotere meisjes’. Dit gaf mij altijd voldoening en veel leerrijke momenten en net door in een volledig nieuw team aan te sluiten, wil ik datzelfde gevoel terug aanwakkeren om nog verder te bouwen aan mijn techniek en spelinzicht.”

“Ik ben eens gaan meetrainen en zowel de club als het team hebben toen een hele warme en positieve indruk nagelaten. Enkele meisjes ken ik nog van vroeger, waaronder enkele van hen al een stevige portie ervaring hebben. En tot slot is Stevoort is ook dichter bij huis, ik woon in Diepenbeek.”

“Ik denk dat het doel vooral is om zo goed mogelijk mee te draaien met de sterkhouders in de reeks. Deze wedstrijden zullen ongetwijfeld veel leerkansen bieden en die willen we als team zeker grijpen om op collectief vlak verder uit te bouwen. Ik hoop dat ik de ploeg iets ga kunnen bijbrengen volgend seizoen en dat ik goed geïntegreerd geraak en vast en zeker blijf verder werken voor meer.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u