Coach Kris Dée stelt tweedelandelijker BC Asse-Ternat voor volgend seizoen voor.

“Aangezien we vorig seizoen werden ingedeeld in de A-reeks met Oost- en West-Vlaamse ploegen is deze reeks voor ons redelijk onbekend. Na een moeilijke seizoenstart werden er van de laatste tien wedstrijden zes gewonnen waardoor we toch hopen op een rustig seizoen in de middenmoot.”

“Met nieuwkomer Eline Patteet én de terugkeer van Tine Wynants die afgelopen seizoen maar enkele wedstrijden afwerkte na haar zwangerschap staan we onder de borden gevoelig sterker. Ook de nieuwbakken U19-meisjesploeg zorgt voor versterking in de breedte maar ik ben ervan overtuigd dat deze talentvolle jongeren ook meer dan hun steentje zullen kunnen bijdragen op het terrein. Met snel en attractief basketbal hopen we dan ook snel van de             degradatieplaatsen weg te zijn.”

Kern 2020-2021

Katrien Vercauteren
Loes De Raedemaeker
Lara Moucheron
Eline Dubin
Debbie Hensmans
Nathalie Meirlaen
Kim Dejaegher
Hanne Schroven
Tine Wynants
Eline Patteet (Basket Willebroek)
Julie Druppel (Notre Dame Leuven)
Hayley Coopman (KB Oostende Bredene)

Zij verlieten het team: Audrey Blogey (Basket Groot Zemst)

Coach: Kris Dée

Bekijk hier de statistieken van BC Asse-Ternat A van vorig seizoen met dank aan

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u