Coach Ronnie McCollum blijft ook komend seizoen trainer bij BBC Croonen Lommel in Top Division One.

“Het is eigenlijk onze eerste bedoeling om een seizoen lang fit te blijven, want de afgelopen twee seizoenen hadden we veel te veel blessures. De bedoeling is bij de top vier te eindigen na de reguliere competitie, zodat we thuisvoordeel hebben in de play-offs. We proberen snel basketbal te brengen, met veel ruimte. Ik wil het tempo dit seizoen nog opdrijven in vergelijking met vorig jaar.”

Wie verwacht coach McCollum in de top drie van de reguliere competitie? “Gent Hawks op één, er zit veel gestalte in de ploeg en ze hebben voldoende talent op elke spot. Waregem op twee, een zeer ervaren team met een heel goed systeem. En Melsele op drie, een getalenteerde ploeg die zowel groot als klein kan spelen.”

Kern 2020-2021

Bram Schelkens
Wietse Jacobs
Bart Maesen
Toon Wesenbeek
Toon Ceyssens
Matts De Keuster
Enrico Montanari
Stef Ceyssens
Donovan Van Wijngaarden
Chiel Koonings (Limburg United)
aangevuld met twee youngsters

Zij verlieten de ploeg: Martijn Hendrix (Stevoort), Daan Rosenmuller (Hasselt BT), Jason Vanderheyden (Lommel B)

Coach: Ronnie McCollum

Bekijk hier de statistieken van BBC Croonen Lommel van vorig seizoen met dank aan

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u