Andreas Bonte maakt in het tussenseizoen de overstap van BJM-Gembas Knesselare naar BBC Assenede.

“Door omstandigheden was het niet meer mogelijk om verder te blijven spelen voor BJM-Gembas. Daar ik al van in het begin bij hen speelde, zocht ik ook een nieuwe uitdaging. We wilden als ploeg samenblijven, een collega-speler heeft hiervoor het nodige gedaan. Bij Assenede is het terug het eerste jaar met een herenploeg en dus is dit voor ons als team een toffe uitdaging. Binnen de twee jaar willen we een reeks hoger gaan spelen.”

“Ik ben begonnen met basket in 2013, ik was toen 12 jaar. Sindsdien is basket een deel van mij geworden. Ik speel op de positie shooting guard. Ik ben trots te vermelden dat ik vorig seizoen op een 15de plaats stond in onze reeks wat betreft gemaakte punten. Mijn doelstelling is om het volgende seizoen nog beter te doen, werk aan de winkel dus.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u