Coach Peter Vantoortelboom is voor volgend seizoen nog op zoek naar twee extra speelsters voor de damesploeg van Middelkerke in tweede landelijke.

“Het wordt een heel sterke competitie. Ik verwacht Gentson, Houtem, Kortrijk Spurs, Waregem en vooral Feniks Gent aan de top. Maar ook wij horen daar thuis en de ambitie is hoe dan ook om in de top vijf te eindigen.”

De kern van Middelkerke was één van de breedste van de reeks vorig seizoen, maar ondergaat nu wel een transformatie. “Sylvie Debaere wil een stap terug zetten, Joke Lakiere vertrekt op een maandenlange reis van zodra de coronamaatregelen het toelaten. Lindsey Jonckheere hangt de schoenen naa de haak en Sasja Fransen is zwanger.”

“Jodie Steyaert keert wel terug uit blessure en ook Morgane Peel zal haar oude niveau terug hebben. Dat zijn twee aanwinsten al, maar ik ben nog op zoek naar twee versterkingen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u