Eva Van Gils zal volgend seizoen te zien zijn bij Sint-Katelijne-Waver.

“Ik heb veel geleerd bij Antwerp Giants, waar ik al sinds mijn 4 jaar speelde en het was nu gewoon tijd voor een nieuwe uitdaging bij een sterker team waar ik nog meer kan bijleren en mezelf kan uitdagen.”

“SKW is een sterk team met sterke speelsters en een goede coach en ik weet zeker dat ik hier veel ga bijleren. Ik wil mezelf graag nog verder ontwikkelen. SKW is een team dat altijd meespeelt voor de titel in de competitie en voor de Beker van België probeert te gaan. Ze komen ook uit in de EuroCup.”

“Het is momenteel voor een basketbalclub niet evident in deze coronatijden, maar ik ben zeer enthousiast en gemotiveerd om zo snel mogelijk te starten bij mijn nieuwe club.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u