Felke De Bock verhuist en zal daardoor als U6-coach de overstap maken van Mercurius naar Duffel.

“Ik ben na 4 jaar coaching bij Mercurius gestopt omdat ik deze zomervakantie ga verhuizen naar Lier. Jammer genoeg heb ik nu door het plotse einde van het seizoen geen afscheid kunnen nemen van mijn u6-spelers, ouders, collega’s…
Ik heb graag bij Mercurius gecoacht en zal iedereen zeker missen!”

“Katleen van Duffel stuurde me een berichtje dat ze nog iemand voor de U6 zocht, de allerkleinsten. Toevallig een ploeg die ik al jaren met veel liefde doe, graag zou blijven doen én vlakbij. Ik heb dan ook niet getwijfeld en ben zeer blij met dit aanbod.”

“Ik ga al 10 jaar naar de Peanutshappeningen en Duffel is altijd eentje waar ik naar uitkijk. Ik heb een goed gevoel bij de club en verwacht dat ik me snel thuis zal voelen. Zoals steeds bij U6 streef ik naar een seizoen waarbij de kleuters veel plezier beleven, dingen bijleren, vorderingen maken op sociaal vlak, motorisch vlak… Liefde voor de sport ontwikkelen en zich goed voelen op training.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u