Elke week duiken we twee keer het rijke foto- en videoarchief van Werner Rotsaert in.

“We keren terug naar het seizoen 1962-1963”, klinkt het bij Werner Rotsaert. “John Loridon – begin dit jaar overleden – speelde toen een jaar in het Duitse Alemannia Aachen. Hij werd toen kampioen in Duitsland. Het was het jaar vooraleer hij terug zou keren om bij Racing Mechelen te spelen. Daar zou hij dan nog vier titels en drie bekers pakken. En goed kijken hé, beelden in kleur!”

De beelden komen uit basketfilm 1950-80 van Werner Rotsaert.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

Pa, de laatste dagen waren zo intens. De laatste maanden zo irreëel. Ik heb je nog ALLES kunnen zeggen. Ik moet even nadenken wat dit allemaal geweest is. Hoe hard ik … jij ben. Ik heb zoveel van je. Het is nu beter zo en je gaat niet dood voor me ook al gaan we elkaar niet zien. Ik ben je. Je leeft in me. En daar ben ik zo fier op. Vandaag nog meer dan ooit. Ik hoop dat ik je de laatste maanden ook fier heb gemaakt door er heel hard te zijn. Alles werd plots duidelijk toen ze maanden geleden de diagnose stelde. Ik kan het vatten en ook weer niet. De slag gaat komen zeggen ze. Ik ontvang m héél graag want zo ga ik je terug voelen. Net zoals ik die maanden keihard ben blijven werken omdat je dat wou …. omdat ik (& Lex) je zo fier maakte. Ik ga je eren Pa. zo hard. Zo hard. Laat het me voelen. LOVE YOU ❤️#johnloridon #pa #vader #wij

Een bericht gedeeld door Nothing Beats Love (@pieterloridon) op

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u