Coach Randy Oveneke blijft ook volgend seizoen aan boord bij Antwerp Giants B in Top Division Two.

“We zitten volgend seizoen in een interessante reeks met veel nieuwe ploegen. Ploegen die zeker niet te onderschatten zijn. Elke match zal zeker competitief zijn voor ons. Onze ploeg is zo goed als rond. De kern blijft ongeveer hetzelfde. Er komt misschien nog een extra speler toe aangezien we Vincent Peeters en Laurens Spillemaeckers verliezen. Vincent gaat volgend seizoen voor Oxaco optreden en Laurens gaat ergens anders zijn kans grijpen. Ik wens hen allebei veel succes!”

“De doelstellingen voor volgend seizoen zijn zo hoog mogelijk eindigen in onze reeks en individueel een stap vooruit maken. Wij willen goede resultaten behalen maar het voornaamste is dat de spelers zich ontwikkelen tot betere spelers! De accenten die ik meer wil zien in ons spel is team defense, offensief samenspel en focus. We mikken op de top vijf.”

Kern 2020-2021

Lenny Coppens
Jordy Janssens
Mathias Offeciers
Thijs de Ridder
Caspar Augustijnen
Niels de Ridder
Seppe Willems
Godwin Tshimanga
Witze Goormans
Fatlind Shoshaj
Mick Kantelberg
aangevuld met jonge talenten

Zij verlieten de ploeg: Vincent Peeters (Oxaco Boechout), Laurens Spillemaeckers

Coach: Randy Oveneke
Assistant Coach: Wim Van Poucke

Bekijk hier de statistieken van Antwerp Giants B van vorig seizoen met dank aan

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u