Tom Jacobs ruilt Bavi Vilvoorde in voor GSG Aarschot.

“Ik heb dit jaar besloten om van club te veranderen omdat het bij Vilvoorde niet verliep hoe ik het in gedachten had. We hadden een aantal blessures in het begin van het seizoen, waardoor ik moest meehelpen op een positie die niet weg gelegd is voor mij (5-positie). Normaal gezien speel ik 3-4 qua positie.”

“Ook door de coachwissel is het begin van het seizoen stroef verlopen. Ik had het jaar ervoor bij Aarschot gespeeld en had mijn laatste seizoen daar toch heel goed basketbal laten zien. Daarom heb ik besloten om dit seizoen terug te keren naar Aarschot omdat ik me zeer goed voel bij deze club, zeer leuke sfeer en ze zijn zeer competitief.”

“Deze club heeft zeker ambitie, ik ook, dus wil ik hier zeker met hen aan verder werken. De doelstellingen voor het team volgend jaar zijn ook al door onze coach bekendgemaakt, ze willen graag middenmoot spelen. Het is altijd even wennen wanneer een ploeg een reeks naar boven gaat, maar de ambitie ligt hoog dus kan niet wachten om aan het seizoen te beginnen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u